I.R.S-Btech is marktleider in EPDM-dakbedekking in België, grootdistributeur isolatie en bouwspecialiteiten en vormt tegelijkertijd het Europees distributieplatform voor producten EPDM-rubber van het Amerikaanse Carlisle Construction Materials. I.R.S-Btech verdeelt en promoot ecologische materialen en duurzame oplossingen voor energiezuinig en efficiënt bouwen, met een toekomstgerichte visie en met respect voor de natuur en elkaar. I.R.S-Btech promoot het gebruik van milieuvriendelijke materialen, zowel in ruwbouw als renovatie.

U vindt alvast meer informatie over I.R.S-Btech op www.irs-btech.be

I.R.S-Btech cares for nature

I.R.S-Btech cares for nature

I.R.S-Btech producten vormen de ecologische bouwstenen van morgen
I.R.S-Btech verdeelt en promoot ecologische materialen en duurzame oplossingen voor energiezuinig en efficiënt bouwen, met een toekomstgerichte visie en met respect voor de natuur en elkaar. De bebouwde omgeving waarin we wonen en werken moet voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Kwaliteitseisen die we stellen voor, tijdens en na het bouwproces. We gaan op zoek naar economische, sociale en ecologische innovaties die ons helpen duurzame woningen te bouwen.

I.R.S-Btech promoot het gebruik van milieuvriendelijke materialen, zowel in ruwbouw als renovatie. We willen leven en werken in een aangename, gezonde leefomgeving waarbij ieder van ons verschillende waarden en normen hoog in het vaandel draagt comfort, onderhoud en gebruik, energieprestatie, gebruik van duurzame en gezonde bouwmaterialen, veiligheid, aan te passen aan elke levensfase, milieuvriendelijk en betaalbaar ...

I.R.S-Btech biedt een totaal gamma bouwspecialiteiten aan!

I.R.S-Btech promoot en verdeelt bouwspecialiteiten van Europese marktleiders en diverse binnen- en buitenlandse fabrikanten naar professionele handelaars in het hart van Europa.

Een team van hoogopgeleide technische commerciële specialisten zorgt voor een permanente opleiding en praktische begeleiding van architecten en vakmensen. Dankzij marktonderzoek, klantenbinding en partnership met toonaangevende instanties houdt I.R.S-Btech een vinger aan de pols met wat er leeft in de bouwsector.

Het verkoopsteam wordt continu bijgeschoold waardoor ze dagelijks klaar staan met advies en informatie over het productassortiment. I.R.S-Btech beschikt over een uitgebreid assortiment bouwspecialiteiten van isolatie, dakprodukten tot binnen- en buitenafwerking.

I.R.S-Btech Puurs

Unieke voordelen van I.R.S-Btech

  • Uitgebreid gamma kwaliteitsprodukten
  • Stockprodukten worden snel geleverd
  • I.R.S-Btech beschikt over eigen vrachtwagens
  • Nieuw logistiek centrum in Puurs
  • Centrale ligging in België
  • Afname kleine hoeveelheden is mogelijk
  • Persoonlijke service
  • Klanten hebben een vast aanspreekpunt
  • Doorgedreven productkennis dankzij product management

Het Belgische I.R.S-Btech in volle Europese expansie

I.R.S-Btech Puurs

Btech nv van de familie Mark Vandecruys-Steenbrugghe en de I.R.S-groep van Renaat en Francesco Melis hebben besloten de handen in elkaar te slaan en de uitdagingen van de toekomst succesvol samen aan te gaan.

Sinds beide bedrijven zijn ontstaan, hebben ze een indrukwekkend groeiparkoers neergezet met een verwachte gemeenschappelijke jaaromzet van 120 miljoen euro (2011). Jaarlijks zet het nieuwe conglomeraat ± 5 miljoen m² dakbedekking op de Europese markt en geeft werk aan 144 mensen.De nieuwe groep wil zich in de toekomst blijven inzetten voor het verdelen van nieuwe producten en bouwspecialiteiten, waarbij technologie en ecologie hand in hand gaan. Dankzij een gloednieuw distributiecentrum in Puurs (15.000 m²) zal er in de toekomst een nog efficiëntere service geleverd kunnen worden aan alle klanten-distributeurs. Samen met de juiste partners maken we alle ambities waar.

Carlisle neemt 100% controle over Phoenix-Resitrix (PDT)-productie

Wat in de sterren geschreven stond, is enkele weken geleden gebeurd. Carlisle Syntec Inc. heeft op 19 juli 2011 het Duitse PDT (Resitrix) overgenomen. De globale transactie had een waarde van 80 miljoen euro. PDT is Europees marktleider inzake de productie van hoogwaardige EPDM-rubber dakmembranen. We spreken hier over daken met een levensduur van 50 jaar en meer. De overname van PDT creëert een belangrijk platform voor de verdere expansie van de Carlisle Syntec EPDM-rubberproducten op de Europese markt. PDT heeft 273 werknemers en heeft productie-eenheden in Hamburg en Waltershausen Duitsland.

Een belangrijk nieuw Europees distributieplatform …

De nieuwe groep fungeert ook als Europees distributieplatform voor het Amerikaanse Carlisle Syntec Inc. Het spreekt voor zich dat de groeiambities van de nieuwe groep zich dan ook voornamelijk op Europees vlak situeren. Evenzeer belangrijk is de ecologische energiemarkt met alle nieuwe technologie die op ons afkomt.